Academy of life care planners
Image default
Society / Law

All Dent

Als het gaat om All Dent, dan heeft u vast een keer gehoord van onze diensten bij tandheelkundige praktijkinrichting voor onze klanten. We zijn pas in 2002 opgericht, maar sindsdien zijn we een speler van formaat op de markt van tandheelkundige praktijkinrichting en instrumenten. Vanaf het begin lag de focus van All Dent op het leveren van een goede service voor onze klanten; we leveren kwaliteit en hebben een zeer sterke technische dienst die door heel Nederland onderhoud verzorgt en helpt met problemen omtrent apparatuur. Al met al kunnen we wel zeggen dat we zijn uitgegroeid tot dé partner voor het inrichten van uw mondzorgpraktijk!

Waarom All Dent?

Waarom kiezen voor All Dent? Zoals we net al noemden, staat service bij ons op nummer één! Als het om onze klanten gaat, investeren we altijd in een lange termijn relatie waar we allebei van kunnen profiteren. We noemden net ook al ons serviceteam, die graag bij u langskomt om problemen te verhelpen, ongeacht waar u vandaan komt. Ons team heeft namelijk een landelijke dekking, en doordat we een digitale planning hanteren kunnen we snelheid, flexibiliteit en continuïteit garanderen. Ook zijn we altijd goed bereikbaar voor onze klanten, op werkdagen is dat al vanaf half acht ’s ochtends tot half zes ’s middags. In het geval van nood zijn we ook buiten de openingstijden beschikbaar.

Daarom All Dent

Naast alle redenen om voor All Dent te kiezen die we net al genoemd hadden, hebben we nog een paar om u er écht van te overtuigen dat we dé partner voor u zijn. All Dent biedt namelijk met haar assortiment betaalbare A-producten van de hoogste kwaliteit, waarbij u verzekerd bent van service en onderhoud met ons onderhoudsteam die zo snel mogelijk langs kan komen wanneer u ze nodig heeft. Daarnaast hanteren we veel langere garantietermijnen dan onze concurrenten in deze branche, omdat we willen dat onze klanten kunnen rekenen op goede producten die lang meegaan, en gewoon vervangen kunnen worden wanneer dat niet het geval is. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze website, daar vertellen we het allemaal!