Academy of life care planners
Image default
Society / Law

Conservatoir beslag leggen op…

Heb je iets van iemand te goed? Maar krijg je dit steeds maar niet? Dan kun je stappen ondernemen om alsnog je vermogen op te eisen. Wanneer je een rechtszaak hebt aangespannen en de rechter heeft een positieve uitspraak gedaan over de vordering dan kun je conservatoir beslag gaan leggen op het vermogen dat jij nog te goed hebt. Het conservatoir beslag is een recht in Nederland waar iedereen mee te maken kan krijgen. In het zojuist genoemde voorbeeld ging  het over een vermogen, maar het conservatoir beslag kun je natuurlijk op meer dan alleen een vermogen leggen. Denk bijvoorbeeld aan het bankbeslag, leveringsbeslag of bewijsbeslag. Veel mensen hebben moeite met de precieze conservatoir beslag betekenis. Gelukkig kun je online veel informatie vinden als je zoekt op termen als ‘conservatoir beslag leggen’ of ‘conservatoir beslag slachtoffer’ of ‘conservatoir beslag bankrekening’.

Extra hulp nodig?

Heb je een conflict opgelopen op het gebied van conservatoir beslag leggen? Dan kan het heel lastig om hier zelf mee aan de slag te gaan. Wat dan veel verstandiger is, is om de hulp in te schakelen van iemand die hier de nodige kennis van heeft zoals een advocaat of een jurist. Deze persoon kan je helpen en advies geven met betrekking tot het recht waar je mee te maken hebt, zoals in dit geval het conservatoir beslag.

Wie kan ik hiervoor benaderen?

Wil je graag in contact komen met iemand die je kan helpen bij dit rechtsgebied? Neem dan zeker eens contact op met een advocatenkantoor die hierin is gespecialiseerd. Zo weet je in ieder geval zeker dat je geen belangrijke details over het hoofd ziet en dat je alles op alles hebt gezet om je gelijk te behalen. Het zou immers jammer zijn dat je een negatieve uitslag krijgt omdat je niet alles op alles hebt gezet.  

https://www.lawfox.nl/advocatuur/conservatoir-beslag/