Academy of life care planners
Image default
Society / Law

De enige mediator uit Den Helder die vakkennis heeft

Ik wilde al voor een langere tijd een mediator uit de omgeving van Den Helder inschakelen om met mijn buren een sessie te doen. Al sinds ik hier in mijn nieuwe huis woon, zijn mijn buren niet de vriendelijkste en hebben ze altijd wat te zeuren over mijn manier van leven. Ik snapte maar niet waarom ze zo tegen mij deden en op een gegeven moment wat ik het echt zat. Dus heb ik besloten om op zoek te gaan naar een mediator die mij hierin verder kon helpen.

Het intakegesprek bij de mediator uit Den Helder

Eerst wouden mijn buren niet mee werken met een mediator uit de omgeving van Den Helder. Maar na een paar keer aanbellen en zelfs brieven te hebben gepost, wilden ze het wel een kans geven. Dus ik plande een sessie in met de mediator van Trust Mediation om te kijken of zij ons verder kon helpen in ons probleem. We hadden een leuke kennismaking met een lieve vrouw. Mijn buren vonden het niet heel leuk om daar te zijn maar uiteindelijk toen het gesprek bezig was, waren ze wat meer open en minder chagrijnig. 

Iemand waar je wat aan hebt

Tijdens het kennismakingsgesprek zijn we al ver gekomen met waarom de buren zo raar tegen mij deden. De reden was omdat de vorige bewoner van dat huis heel irritant was en maar niet wilde ophouden met veel lawaai maken en van alles en nog wat. Ze hadden gewoon een nare ervaring met buren en dat wilde ze dit keer voorkomen. Nu snapte ik het en heb ook gezegd dat ik het begrijp. Na een paar sessie hierover hebben we eindelijk vrede kunnen maken tussen ons. De buren zijn gewoon weer vriendelijk tegen mij en ik door met het leven in mijn nieuwe huis.

Probeer het zelf

Heeft u ook een probleem en kunt u daar met de andere partij niet mee praten of er samen uit komen? Maak dan een afspraak bij Trust Mediation en doe een kennismakingsgesprek om te kijken of zij jou verder kunnen helpen.

Related Posts

Een advocaat in Hoorn helpt bij gezondheidsrecht

Stappen ondernemen na het krijgen van een ongeluk

Hoe gebruik je kartonnen dozen voor het verhuizen van boeken?