Academy of life care planners
Image default
Society / Law

Een advocaat regelen voor een scheiding in Ede

Ik moest een advocaat uit de omgeving van Ede regelen voor een bepaalde scheiding tussen mij en mijn man. We hadden de laatste tijd steeds meer het gevoel dat we elkaar niet meer gelukkig konden maken en elke keer dat we elkaar zagen voelden we de vlinders niet meer in ons buik. Na een tijdje goed nadenken hebben we het besluit genomen om deze relatie te beëindigen en verder door te gaan met ons leven uit elkaar. Maar natuurlijk moeten we dit ook officieel bevestigen bij een advocaat.

Een officiële scheiding door een advocaat uit Ede

Gelukkig zijn er in de omgeving van Ede veel advocaten en bureau´s waar we hiervoor terecht kunnen. Samen hebben we nooit ruzie hierover gehad en we zijn ook met vrede uit elkaar gegaan en willen dit samen doen. Na een tijdje zoeken naar een bepaald bureau kwamen we uit bij Vallei Advocaten. Daar konden we een gratis afspraak maken met een van de vele soorten advocaten die zij daar aanbieden. Gelukkig hadden ze daar ook echtscheidingsadvocaten die we konden inhuren en daar hadden we een gesprek mee. Alles ging daar goed en we hebben met de afspraak kennis kunnen maken en wat we de volgende keer mee moesten nemen om alles officieel te maken.

Op een nette manier gewerkt

Nadat alle goede documenten waren verzameld was de dag daar om alles officieel te maken. Het was vooral ons beide een emotionele dag, maar dat was ook te begrijpen als je al meerdere jaren bij elkaar bent. Ook de advocaat had hier veel begrip voor en we hebben dit langzaam en netjes kunnen doen. Uiteindelijk waren de papieren getekend en waren we officieel niet meer elkaars partner. We hebben veel hulp gehad van de goede advocaat die ons heeft begeleid

Vallei Advocaten

Wilt u meer weten over alle soorten rechtsgebieden waar wij in werken of heeft u gewoon een goede advocaat nodig? Bekijk dan de website van advocaat Ede Vallei Advocaten voor meer informatie over alle soorten diensten die zij u kunnen aanbieden. U kunt zo bij ons een afspraak maken.

Related Posts

Weten waar een goed pand aan moet voldoen

Hoger beroep | Cassatie-advocaat.nl

In sportrecht gespecialiseerde advocaat in Alkmaar