Academy of life care planners
Image default
Society / Law

Een arbeidsdeskundig onderzoek, waarom?

Waarom zou een arbeidsdeskundig onderzoek nodig zijn? In welke gevallen is een arbeidsdeskundig onderzoek het juiste antwoord op alle vragen? Welke vragen geven aanleiding tot een arbeidsdeskundig onderzoek? Dat zijn vragen als deze: Is de terugkeer van de werknemer naar de eigen werkplek al in zicht? Of, hoe belastbaar is de werknemer eigenlijk? Een andere vraag die beantwoord kan worden door een arbeidsdeskundig onderzoek is, kan het werk aangepast worden aan de mogelijkheden van de werknemer? Of moet er gezocht worden naar een positie buiten de eigen organisatie? Of een andere werkplek binnen dezelfde organisatie? Op al deze vragen kan een arbeidsdeskundig onderzoek antwoord geven.

De voordelen van AdXpert

Er zijn een aantal voordelen waar onze klanten van kunnen genieten, wanneer ze voor een arbeidsdeskundig onderzoek van AdXpert kiezen! De voordelen liggen in het feit dat AdXpert onze arbeidsdeskundig onderzoeken op een deskundige en snelle manier probeert af te ronden. We kunnen u namelijk bij ons arbeidsdeskundig onderzoek garanderen, dat de aanvraag van het onderzoek binnen 5 dagen verwerkt is, en dat we het bij u op locatie hebben ingepland. Daarnaast kunnen we bij een arbeidsdeskundig onderzoek van AdXpert ook garanderen dat het conceptrapport binnen vijf dagen na de uitvoering van het arbeidsdeskundig onderzoek gereed is!

Een rapport dat duidelijk is

Wij prijzen onszelf erom dat we ons arbeidsdeskundig onderzoek duidelijk presenteren in het eindrapport dat u ontvangt aan het einde van het onderzoek. Onze arbeidsdeskundige is gespecialiseerd in helderheid en overzichtelijkheid optimaliseren binnen de rapportage. Van ons krijgt u een rapportage over het arbeidsdeskundig onderzoek dat UWV-proof is. Daarnaast wordt een arbeidsdeskundig onderzoek van AdXpert ook nog eens uitgevoerd voor een aantrekkelijke prijs, dus waarom niet? Kies voor duidelijkheid in plaats van onzekerheid. Kies voor een arbeidsdeskundig onderzoek van AdXpert omdat deze snel afgerond zal worden, waardoor u snel duidelijkheid en antwoorden zult krijgen. Onze arbeidsdeskundigen kijken ernaar uit om u te kunnen helpen! Bezoek onze website om meer te weten te komen over een arbeidsdeskundig onderzoek van AdXpert, of andere services die wij aanbieden!