Zit u krap bij kas, maar wilt u toch van uw partner scheiden? De specialisten van Gratis Scheiden vinden dat dit mogelijk moet zijn. Maar u moet wel in aanmerking komen voor deze gratis scheiding, die u online kunt aanvragen. U komt in aanmerking wanneer u zich in één van de twee volgende situaties bevindt: uw individuele jaarinkomen is gelijk aan of lager dan €26000 (zonder kinderen) of €37.300 (met minderjarige kinderen) of uw individuele vermogen is lager dan €12.499 na de echtscheiding. Een scheiding online aanvragen is dan bij Gratis Scheiden helemaal gratis. De specialist handelt uw echtscheiding af zonder dat u hoeft te betalen. U betaalt alleen griffierecht.

Snelle afwikkeling van de echtscheiding bij online scheiden

Gratis scheiden? Het is mogelijk wanneer u kiest voor een specialist las Gratisscheidne.nl. Wanneer u uw scheiding online gaat aanvragen, dan wordt deze namelijk zo snel mogelijk afgewikkeld. Uiteraard volgens alle regels en op een betrouwbare en veilige manier. Zo wordt u gedurende het hele proces goed begeleid, ontvangt u professionele hulp van een mediator en wordt er op de juiste manier met uw gegevens omgegaan. Het grootste voordeel is dat online scheiden helemaal gratis kan, mits u voldoet aan de voorwaarden van de inkomensgrens. Wilt u daar graag meer over weten? Een specialist als Gratis Scheiden kan u er alles over vertellen.

Scheiding online aanvragen persoonlijk en begripvol bij de specialist

Wist u dat het aanvragen van een scheiding ook erg eenvoudig via internet kan? Zo hoeft u zich hier geen zorgen om te maken in deze toch al heftige periode. Hier vult u online (via een beveiligde omgeving) uw gegevens in, waarna de specialist de benodigde scheidingsdocumenten opstelt en een verzoek indient bij de rechtbank. Online scheiden is eenvoudig en snel, en dus zeer geschikt in een tijd waarin u al genoeg aan uw hoofd heeft. Daarnaast werkt de specialist op betrouwbare wijze en hecht de specialist groot belang aan persoonlijk contact. Hoewel u misschien verwacht dat een scheiding online aanvragen onpersoonlijk is, is dat dus niet het geval. U ontvangt goede begeleiding, altijd op een begripvolle en prettige manier.