Academy of life care planners
Image default
Travel

Glamping in Nederland

Er is een land, waar het goed vakantie vieren is. Waar je met een gerust hart kunt bestellen, omdat je snapt wat er op de menukaart staat. Een land waar je de kinderen met een gerust hart in de natuur kunt laten spelen. Een land wat vertrouwd is, maar waar toch enorm veel te ontdekken valt. Vier je zomervakantie of korte break gewoon in Nederland, op de glamping.

Glamping? Wat is dat?

Glamping is de gulden middenweg tussen kamperen en een hotel. Je bent lekker veel in de buitenlucht en kunt gebruik maken van de faciliteiten van de camping of het vakantiepark. Wat dat betreft biedt glamping je alle vrijheid en ruimte die je van kamperen zou verwachten. Tegelijkertijd is glamping ongekend luxe. Je verblijft namelijk in een ruime safiritent, een lodge of tiny house welke van alle gemakken voorzien is. Als je kunt kiezen tussen slapen op een luchtbed of in een echt bed, dan ga je toch voor het echte bed? Precies, daarom is glamping zo’n geweldige keuze.

Daarnaast heb je een eigen keuken, meestal eigen sanitair en in veel gevallen zelfs wifi.

Waar in Nederland naar de glamping?

Nederlanders zijne en kampeerlustig volkje. Er is dus geen uithoek te vinden of er is wel een camping. Nu glamping steeds populairder wordt, neemt ook het aantal plekken waar je in Nederland naar de glamping kunt snel toe. Inmiddels kun je overal in Nederland terecht.

Bijzonder populair is glamping in het oosten van Nederland. Gelderland trekt veel bezoekers, vooral rondom de Veluwe en de Achterhoek. Maar ook Drenthe en Overijssel zijn een favoriete plek om even tot rust te komen. Je bent een uurtje rijden van huis, maar leeft in een heel andere vibe.

Boek nu een glamping in Nederland

Ben je eraan toe om er even op uit te trekken? Alleen, met je geliefde of met het hele gezin? Ga dan naar glampings.com voor het aanbod van de beste glamping accommodaties in Nederland. Zoek, filter en boek direct je volgende vakantie, midweek of weekendje weg. Je hebt het verdiend!