Academy of life care planners
Image default
Society / Law

Haar transplanteren in Turkije

 

Laat uw haar transplanteren in Turkije en u kunt goedkoop een kalende hoofdhuid tegengaan, uw baard voller maken of uw wenkbrauwen dikker maken. Wat uw wensen omtrent haartransplantatie ook moge zijn bij Globalhair.nl kunt u advies krijgen over het implanteren van uw haren in Turkije. Dit kan middels de FUE en FUT methode. In het eerste geval worden grafts of follikels geïmplanteerd en in het tweede geval zal een lap huid met follikels worden getransplanteerd.

Global Hair geeft het advies om voor de FUE methode te kiezen in plaats van de FUT techniek. U houdt zo een betere hoofdhuid over zonder littekens. Als u dus baardtransplantatie wilt, of als u van uw haarverlies af wilt of als u wenkbrauwtransplantatie kiest maak dan gebruik van de eerste techniek. Dat kunt u laten doen in een Turkse haarkliniek. Een haarchirurg in Turkije kan u als beste helpen als het gaat om hoofdhaar transplanteren.

Baardhaar transplanteren in Turkije

Het is mogelijk om extra baardhaar te transplanteren in Turkije. Een ISHRS gecertificeerd haarchirurg kan u deze dienst verlenen. Globalhair.nl kunt u consulteren over het aantal te implanteren grafts om de haren in uw baard op te doen te groeien. Met deze vorm van FUE haartranplantatie krijgt u gegarandeerd resultaat. Uiteraard is het mogelijk om een FUT behandeling te nemen als u erop staat. Onze Turkse haarklinieken geven in ieder geval een PRP plasmabehandeling na afloop. Zo kunt u na de haarimplantatie direct voor haargroei zorgen waardoor u snel uw baardharen terug hebt.

Wenkbrauwen transplanteren in Turkije

Bij Global Hair kunt u tevens voor haarimplantatie kiezen met betrekking tot de wenkbrauwen. Ook in dit geval kunt u uw wenkbrauwen laten transplanteren in Turkije. Er zullen hoofdharen worden gebruikt die getransplanteerd worden volgens de FUE methode. Deze haren passen zich na verloop van tijd aan. Globalhair.nl kan u hierover een consult geven. U kunt dan bij de beste Turkse haarchirurgen uw wenkbrauwen aanzienlijk voller laten maken middels professionele haartransplantatie met PRP nabehandeling.