Academy of life care planners
Image default
Society / Law

In sportrecht gespecialiseerde advocaat in Alkmaar

Sportrecht is een verzamelnaam voor alle rechtsgebieden die in de sport een rol spelen. De sportwereld is in de loop der jaren uitgegroeid tot een miljarden business waarin veel belangen op het spel staan. Sportrecht is dan ook een vak apart en gaat over grenzen van verschillende rechtsgebieden heen, het gaat dan ook veel verder dan het kennen van de wetgeving alleen. Onze in sportrecht gespecialiseerde advocaat in Alkmaar weet wat er speelt in de sportwereld en dat is belangrijk. In dit rechtsgebied is het essentieel om te weten wat er speelt en voldoende kennis te hebben van de markt waarin je zit. Wij lossen zaken graag sportief op en kiezen voor snelle en praktische oplossingen.

Belangrijke onderdelen van het sportrecht

Sportrecht is als het ware een verzamelnaam van alle soorten recht die belangrijk zijn in de sportwereld. De belangrijkste onderdelen van het sportrecht zijn:

  • Arbeidsrecht
  • Intellectueel eigendomsrecht
  • Verenigingsrecht
  • Contractenrecht
  • Internationaal privaatrecht

Al deze juridische kwesties vereisen specifieke kennis om deze op te lossen. Om het werk goed te kunnen uitvoeren moet je thuis zijn in de sportwereld, onze in sportrecht gespecialiseerde advocaat in Alkmaar beschikken dan ook over een grote expertise en hebben hier veel ervaring in. Regels worden steeds belangrijker en wij adviseren hier dan ook graag in. Het gaat hier niet alleen om de sporters zelf, maar ook om bestuurders en sponsoren. Natuurlijk zitten hier ook veel financiële belangen aan die moeten worden behartigd. Door de samenwerking met AZ, waar wij tevens (huis)advocaat van zijn, hebben wij erg veel ervaring op het gebied van sportrecht.

Het kantoor

Ons advocatenkantoor in Alkmaar zit gevestigd op bedrijventerrein Boekelermeer. Dit bedrijventerrein heeft een moderne uitstraling en zit op loopafstand van het stadion van voetbalclub AZ. Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met het OV en met de auto. Daarnaast beschikken wij over een aanzienlijk aantal parkeerplekken waar u uiteraard gratis kunt parkeren.

http://www.ckh-advocaten.nl/