De laatste tijd is de vraag naar Led MR16 flink aan het toenemen, vanwege het feit dat je door deze Led verlichting aan te schaffen een hoop geld kunt besparen. Er zijn dan ook steeds meer webwinkels die willen inspelen op deze vraag en dus ook de Led MR16 opnemen in hun assortiment. Door de grote concurrentie is de aanschafsprijs van deze Led verlichting ook enorm aan het dalen en worden deze lampen steeds goedkoper.

Oorzaak van geld besparen door Led MR16

Het is algemeen bekend dat je een hoop geld bespaard als je ervoor kiest om de Led MR16 te laten inbouwen in je spots. Maar hoe komt dat? Dit komt door het feit dat deze verlichting veel effectiever werkt als andere inbouwspots. De stroom die deze lamp gebruikt, gebruikt die alleen voor de verlichting en niet voor het opwarmen van de lamp. Dat gebeurd wel bij veel andere soorten lampen, waardoor deze ook meer energie verspillen.

Maar dit is niet het enige voordeel, deze lamp gaat ook tien keer zo lang mee als andere inbouwspots, waardoor de prijs van de aanschaf van deze lamp min of meer te verwaarlozen is. Daarbij is deze lamp niet eens zoveel duurder in aanschaf als de originele inbouwspots.

Verbeteringen LED MR16

In het verleden was het alleen mogelijk om Led verlichting te krijgen met fel licht. Een hoop mensen voelde er niet veel voor om dat op te hangen in hun woning. De verlichting werd dus bijna niet verkocht, dat is tegenwoordig het probleem niet meer. Er zijn namelijk vele verschillende soorten kleuren licht te verkrijgen.

Wil je dus een hoop geld besparen op LED verlichting? Schaf dan LED MR16 spots aan, deze verbruiken minder stroom en gaan stukken langer mee dan andere lampen. Dit kostenverschil kan flink oplopen en is dus zeker het overwegen waard!

https://www.leds-depot.be/led-230v/mr16-gu5-led-lampen.html