Academy of life care planners
Image default
Society / Law

Lichtplan laten maken

Een energiezuinig lichtplan laten maken

Verlichting geeft een bedrijf een identiteit. Het voegt veel toe of is zelfs bepalend voor de sfeer van een bedrijf. Met een lichtplan kan u veel knaten op. Denk aan de industriële verlichtingen, verlichtte logo’s op de muur of bijoorbeeld meer traditionele of energiezuinige verlichting. Veel bedrijven zijn bezig om Maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Laat een lichtplan maken en zorg ervoor dat ook uw verlichting maatschappelijk verantwoord is.

Een lichtplan op maat

Een lichtplan laten maken  door BinTTec is een goed idee. De lichtadviseurs kunnen u goed bijstaan. Of u nu installateur, architect of bijvoorbeeld interieurontwerper bent. De mensen hebben ruime ervaring op het gebied van projectverlichting  en zorgen er voor dat de klant tevreden is. Het advies wordt geleverd op maat, en is van hoge kwaliteit. Het advies is divers en u wordt als klant begeleidt van A tot Z.

Een lichtplan laten maken?

Wilt u een lichtplan laten maken door het ervaren BinTTec? Dat is zeker een goed idee. Contact is zo gelegd. U kunt bijvoorbeeld mailen naar: tjepke@binttec.nl. U kunt ook een orienterend kijkje nemen op de website. Bellen is ook mogelijk op 031 – 86927813. Bij BinTTec weet u zeker dat u goed wordt geholpen.