Academy of life care planners
Image default
Society / Law

Vink Fiscale Advocatuur Amsterdam

Vink Fiscale Advocatuur Amsterdam is gespecialiseerd in fiscaal recht. Wij voeren fiscale procedures, verlenen bijstand aan accountants en belastingadviseurs en adviseren ondernemingen, familiebedrijven en vermogende particulieren. Wij bieden kwaliteit door ervaring, deskundigheid en creativiteit. 

De fiscale advocatuur van Vink

Bij Vink Fiscale Advocatuur Amsterdam werken wij niet met vaststaande modellen, maar kijken wij naar elke zaak apart. Wij leveren maatwerk op een praktische en doeltreffende manier. Wanneer u bij ons aanklopt voor advies, brengen wij eerst de knelpunten in kaart, waarna wij de mogelijke oplossingen aan u kunnen voorleggen. Wij denken creatief na over de mogelijkheden en zijn op de hoogte van alle fiscale en juridische ontwikkelingen. Zo komt u bij ons niet voor verrassingen te staan. 

Fiscaal recht: wat is dat dan?

Fiscaal recht heeft betrekking op heffingen en invorderingen van belastingen. Een andere naam voor fiscaal recht is ook wel belastingrecht. Een advocaat fiscaal recht kan zowel particulieren als bedrijven bijstaan als ze mogelijk problemen ondervinden met betrekking tot belastingen. Daarnaast kan een advocaat fiscaal recht u helpen deze problemen te voorkomen, door middel van adviezen. Een voorbeeld van onze diensten is wanneer u het niet eens bent met een belastingaanslag of beschikking van de Belastingdienst. Hier kunt u met onze hulp bezwaar tegen maken. In het beginsel kunt u zelf een bezwaar- of beroepsprocedure voeren. Fiscale procedures zijn niet gebonden aan verplichte procesvertegenwoordiging. Het is echter wel handig om een advocaat te betrekken bij uw zaak, omdat de kennis van zowel het materiële als formele belastingrecht onmisbaar is bij het voeren van fiscale procedures. Bij Vink beschikken wij over de fiscale kennis en de ervaring om hoogwaardige bijstand te verlenen voorafgaand aan en tijdens een fiscale procedure. 

Waarom bij Vink

Bij Vink kijken wij verder en zien wij meer. Wij denken niet in problemen, maar in uitdagingen. Of het nu gaat om een fiscaal advies of een geschil met de Belastingdienst, met onze deskundigheid en creativiteit bent u in de juiste handen. Wij hebben aandacht voor de specifieke belangen van al onze cliënten, waardoor we advies op maat kunnen geven. Wij zijn betrokken en open en hechten waarde aan een open en heldere communicatie waarbij wij korte lijnen hanteren.