Academy of life care planners
Image default
Society / Law

Weten waar een goed pand aan moet voldoen

De bedrijfsmakelaar weet als geen ander waar een kwalitatief goed pand aan moet voldoen. U wilt natuurlijk niet dat het pand veel te groot is, maar veel te klein is ook niet gewenst. Zeker als u plannen heeft on de komende jaren flink te gaan groeien met uw onderneming. Of u nu uw pand wilt verkopen, een nieuw pand wilt kopen, een pand wilt aanhuren of verhuren, in alle gevallen zit u bij de makelaar helemaal goed.

Zorg ervoor dat u uzelf direct thuis gaat voelen in het nieuwe pand

Of u nu een pand wenst te huren of kopen, in alle gevallen moet u uzelf direct thuis voelen. Daarom doet het u zeker goed om in contact te komen met de bedrijfsmakelaar. Hier wordt er aandachtig naar u geluisterd en uw wensen worden helder in kaart gebracht. Zo weet u zeker dat u een aanbod ontvangt voor een pand van de juiste grootte en op de juiste locatie.

Laat uw pand taxeren door de bedrijfsmakelaar

Bent u benieuwd naar wat uw bedrijfspand waard is? In dat geval is het een erg verstandige keuze om uw pand te laten taxeren door de bedrijfsmakelaar. Zo krijgt u een helder beeld over waar u aan toe bent en kunt u wellicht een keer verder kijken voor een nieuw pand!